PON - PET | 09:00 - 17:00

Društvene mreže

Marketing na društvenim mrežama (Social Media Marketing)

Popularnost društvenih mreža neprestano raste, postalo je teško naći osobu koja nema profil na nekoj od njih, a pogotovo na Facebooku. U Hrvatskoj gotovo 2 milijuna ljudi koristi Facebook! Osim Facebooka i Twitter, Linkedin, Instagram, Youtube i Pinterest su postali kanali kojima možemo širiti priču o brandu, proizvodu, ali i usluzi. Sve navedene mreže mogu poslužiti kao medij kojim na prijateljski način upoznajete buduće klijente s Vašom uslugom ili proizvodom, ali i direktno prodati iste. 

Vaš oglas na društvenim mrežama možemo prilagoditi tako da se prikazuje točno ciljanoj publici. 

Marketing na drušvenim mrežama usko je povezan i s content marketingom, a podrazumijeva objavu kratkih “statusa” popraćenih slikama ili fotografijama, poveznice na članke na Vašim web stranicama, komunikaciju s vašim potencijalnim klijentima, itd. 

Opće je poznata popularnost društvenih mreža kada je riječ o oglašavanju, a možemo istaknuti da ovaj način komunikacije koristi čak više od 2 milijuna Hrvata. Prikažimo vaš oglas ciljanoj grupi potencijalnih klijenata.

Počnite samo s Google AdWordsom i Facebook marketingom ili ojačajte svoj brand i osvojite nove klijente kompletnom uslugom internet marketinga. Dakako, sadržaj paketa se može se mijenjati i posebno prilagođavati ovisno o vašim potrebama.