PON - PET | 09:00 - 17:00

Google oglasi

Plaćenim oglasima na Googleu brzo i lako pristupate publici na odabranoj geografskoj lokaciji. Za vas kreiramo i vodimo nove te optimiziramo potrošnju na postojećim kampanjama. Dignimo vašu web stranicu na vrh Googlea odmah.

Što je Google Ads?
Google Ads (ili donedavno “Adwords”) su plaćeni oglasi na Google tražilici putem kojih vas klijenti najbrže i najlakše pronalaze. Njima je omogućeno pozicioniranje vaše web stranice na sam vrh Google pretrage bez trošenja dragocjenog vremena korisnicima kojima vaša usluga treba baš sada. Ono što je najvažnije naglasiti je da plaćate samo pri kliku potencijalnih klijenata na oglas. Koliko ćete uložiti u oglašavanje ovisi o budžetu koji vam odgovara. Naravno, on se naknadno može optimizirati, povećavati ili smanjivati ovisno o potrebi za oglašavanjem. Početni proračun može se kretati i između 50 i 100 kn dnevno. Drugim riječima, Google Ads Vam omogućuje potpunu kontrolu troškova.

Zašto Google Ads?
Cilj plaćenih oglasa je privući nove posjetitelje na web lokaciju, na kojoj ih, u vrlo kratko vrijeme upoznajete s onim što nudite, potičete ih da Vas kontaktiraju i na taj način iskoriste usluge ili kupe proizvode koje im nudite. Google Adwords Vam omogućuje i definiranje točne geografske lokacije na kojoj želite oglašavati svoje proizvode ili usluge, tj. određenu državu, regiju ili grad, konkretizirate ciljanu publiku, odredite dane u tjednu kojima se želite oglašavati, itd. Sve to rezultira Vašom pojavom u pravo vrijeme na pravom mjestu, a i Vaš novac se ne “rasipa” na bespotrebne klikove.

Zašto Start IT?
Mi smo ti koji će za Vas kreirati i voditi nove, ali i optimizirati potrošnju na već postojećim PPC (pay per click) kampanjama, pomoći da se Vaša internet stranica pojavljuje na samom vrhu Googlea već danas! Prema statistikama ovaj način oglašavanja generira najviše upita na Vašu internet stranicu. Bitno je da Vas klijenti pri pretraživanju primijete i budu upoznati s onim što nudite. Tokom vođenja kampanja obavještavati ćemo Vas o statistikama; koliko korisnika je primijetilo Vaš oglas, koliki postotak njih klikne na Vašu internet stranicu, koliko njih Vas je kontaktiralo, koliku prodaju ostvaruje vaša web stranica na temelju tih oglasa, itd. Svakodnevno ćemo pratiti Vaš promet i sve što se događa vezano za internet oglašavanje koje Vam pružamo. Naš cilj je da budemo svakodnevna podrška u ostvarivanju Vaših ciljeva.

Dopustite nam da Vas povežemo s usko ciljanim klijentima diljem interneta!